Dezinsecție

Dezinsecția constă în acțiunea de combatere a artropodelor dăunătoare atât pentru sănătatea omului cât si a animalelor.

Insectele și acarienii transmit fie direct, fie indirect, boli infecto-contagioase și parazitare, astfel fiind necesare masuri de prevenire si combatere. Cele mai cunoscute insecte dăunătoare întâlnite în România sunt gândacii de bucătărie, muștele, tânțarii, moliile de haine, moliile de covare, ploșinitele de casă, păianjenii de casă, puricii de om, greierii de casă, viespiile, furnicile negre.

O dezinsecție, poate fi profilactică sau curativă:

Profilactică sau de prevenire, are ca scop împiedicarea înmulțirii și răspândirii dăunătoarelor, prin crearea de condiții nefavorabile dezvoltării acestora. Acest tip de dezinsecție se face o data la 3 luni;
Curativă sau terapeutică are ca scop distrugerea și îndepartarea definitivă a insectelor.

Dezinsecția trebuie realizată repetat (la intervale de 10-14 zile) asupra focarului, și este urmată de dezinsecția profilactică.
Rolul dezinsecției este vital, deoarece insectele și acarienii constituie un permanent pericol de boli și pierderi economice. Acest pericol este cu atât mai mare cu cât insectele au o foarte mare capacitate de înmulțire. Insectele transmit boli prin înțepături și datorită contactului pe care il au cu alimentele, iar cele mai cunoscute boli răspandite de ele sunt: tuberculoza, afecțiuni cutanate, dermatoze, febra recurentă, tifosul exantematic, iritatații ale mucoaselor oculare, toxiinfecții alimentare, viroze, etc.

In procesul de efectuare la o dezinsectie, trebuie respectate urmatoarele proceduri:

Cu ajutorul utilajelor de stropit se pulverizează pe toate suprafețele încăperilor substanța specială;
Trebuie insistat în special asupra posibilelor focare de infecție, asupra spațiilor libere și crăpăturilor din pereți, tocurilor de la usă, etc.;
Soluția trebuie aplicată până la acoperirea întregii suprafețe tratate;
Pentru spațiile deschise se folosesc sisteme de pulverizare cu ceață rece.

Servicii DDD
&
Ignifugare

pentru clădiri
de birouri,
clădiri rezidențiale,
blocuri,
Depozite, etc

Contactează-ne

Adaugă numele și adresa de email  mai jos, bifează serviciile dorite. Adăugă detalii suplimentare dacă este cazul. Sau poți suna la 0744 431 835 | 0767 145 837.

© 2018 ADDD și Ignifugare. Toate drepturile rezervate.